3-genveje-stor

 …

1. Giv besked om ændringer

Hver dag besøger vi 1.000 steder i Danmark. Vores ruter er planlagt nøje, så de både er effektive og opfylder jeres behov for afhentning.  Vi har derfor brug for, at I kontakter os, hvis I pludselig skal have mere eller mindre hentet, end I har booket hos os. Og hvis I fx bliver forhindret i at låse op for chaufføren, gøre emballager klar, eller der er vejarbejde eller byggeri hos jer.

I kan give besked indtil klokken 10 hverdagen, inden vi henter. Så undgår vi at køre forgæves eller med halvtomme lastbiler. Kører vi forgæves, koster det et gebyr på 345 kr. plus moms.

Bliver vi forhindret i at hente, ringer vi også til jer. Så husk at give Kundeservice besked, hvis vi skal opdatere jeres kontaktoplysninger.

Er der lang kø og tæt trafik, kan chaufføren måske ikke nå at hente.  Så tager vi selvfølgelig alle flasker og dåser med næste gang, vi er hos jer.

2. Gør plads til chaufføren

Vi vil gerne være effektive, når vi henter flasker og dåser. Derfor har vi brug for, at I hjælper med at give chaufføren gode og sikre arbejdsvilkår:

  • Lastbiler skal kunne parkere så tæt som muligt på det sted, flasker og dåser står.
  • Sække skal hentes ved gadeplan, elevator eller en trappe med højst fem trin.
  • Grå foldekar, sikkerhedscontainere og komprimatorkar skal kunne hentes på et fast underlag som asfalt eller fliser. Det duer altså ikke med sand, grus, jord eller lignende.
  • I skal fjerne sne, is eller store vandpytter, hvor chaufføren skal gå og køre.
  • Flasker og dåser skal være pakket rigtigt og stå klar, når chaufføren kommer.
  • Flasker og dåser skal være tomme.
  • Sække må højst veje 15 kg.

3. Tjek jeres følgeseddel

I får en følgeseddel, når vi har besøgt jer. Den viser både, hvad vi har hentet, og hvad I har fået leveret. Det har betydning for, hvad vi opkræver depositum for, så husk at tjekke den. Hvis I ikke er enige i følgesedlens indhold, skal I kontakte Kundeservice.

Husk at det er jeres eget ansvar, hvis I stiller tomme flasker og dåser på et sted med offentlig adgang. I kan risikere, at noget forsvinder, før chaufføren ankommer.