Drop & Go - Afleveringsstation

Drop & Go tager på festival

Dansk Retursystem udvikler og tester løbende nye afleveringsmuligheder til forbrugerne. Drop & Go er en løsning, der tilgodeser de forbrugere, som skal af med mange emballager. Vi tester Drop & Go på Roskilde Festival og på Smuk Fest i sommer 2018.

Drop & Go fungerer ved, at du hælder de tomme dåser og flasker ned i en sluse, hvorefter de bliver talt automatisk, og panten bliver udbetalt. Maskinen tæller op til 120 emballager i minuttet. Det er tre gange så hurtigt som flaskeautomater i butikkerne.

I løbet af efteråret bliver det besluttet, om Drop & Go kan udvikles til at blive en permanent løsning.

Hvad er Drop & Go

Dansk Retursystem tester det nye koncept Drop & Go for at finde ud af, om forbrugerne er interesseret i at aflevere størrer mængder af dåser og flasker på én gang. Dansk Retursystem udvikler og tester løbende nye afleveringsmuligheder til forbrugerne. I dag kommer 9 ud af 10 emballager retur, og den høje returprocent på 90% ønsker Dansk Retursystem at fastholde og på sigt måske endda forhøje.

Drop & Go er 3 x så hurtig!

I Drop & Go hælder du de tomme dåser og flasker ned i en sluse, hvorefter de bliver talt automatisk og panten kan blive udbetalt. Maskinen tæller op til 120 emballager i minuttet! Det er tre gange så hurtigt som flaskeautomater i butikkerne.

I løbet af efteråret bliver det besluttet, om Drop & Go kan udvikles til at blive en permanent løsning.