Butikker, tankstationer, restauranter, caféer, kroer, hoteller, takeaway-steder, kontorer og lignende har ofte ikke så store mængder tomme flasker og dåser. Formodentlig er det bedste derfor at opbevare emballagerne i sække og foldekar, indtil vi henter.

Sække findes i to udgaver. Store til dåser og plastikflasker. Små til glasflasker. En fyldt sæk må højst veje 15 kilo. Sække købes i ruller med 10 stk. og bestilles online.

Butikker og takeaway-steder som fx pizzariaer har i praksis ingen udgifter til sække. De betaler depositum på 10 kr. plus moms pr. sæk og får pengene tilbage, når vi modtager en fyldt sæk.

Alle andre end butikker og takeaway-steder betaler 6 kr. plus moms for en stor sæk og 3 kr. plus moms for en lille sæk.

Foldekar er kun til glasflasker. Det bruger man typisk, når man har mange glasflasker. Foldekar kræver, at I har plads til at stille dem indendørs eller i en aflåst gård. Vores chauffør skal også kunne hente foldekarene med en palleløfter, og der skal derfor være et fast underlag som fx asfalt eller fliser fra vejen og hen til jeres kar. I bestiller nye foldekar online.

Et foldekar koster et depositum på 1.200 kr. plus moms, som I får tilbage, når I ikke længere bruger foldekar.

Stativer kan I bruge til at hænge store sække i. Så er emballagerne samlet og gemt væk, indtil vi henter sækkene.

Stativer er gratis og bestilles online.

Strip og stregkode skal der være på hver lukket sæk eller foldekar. Det fortæller os, at indholdet kommer fra netop jer, så I får udbetalt pant for det.

Der følger automatisk gratis strips og stregkoder med til hver sæk eller foldekar. Har I brug for ekstra, kontakter I Kundeservice. En ekstra stregkode koster 5 kr. plus moms.

Panthylder er beregnet til festivaler og events og indbyder publikum til at give tomme flasker og dåser videre til andre, der gerne vil pante dem.
Panthylderne er enkle at hænge op på steder, hvor der er folk, som har brug for at komme af med pant. Kontakt Kundeservice for mere info og bestilling.