Afleverer jeres kunder hver dag mindst 65 tomme flasker eller dåser hos jer? Eller knap 24.000 om året? Så kan det betale sig at være med i en ordning, hvor I får penge for at tage imod emballagerne. Det er en kompensation for arbejdet. Vi kalder det håndterings-godtgørelse.

I får penge pr. flaske og dåse. Jo mere I skal gøre for at samle og sortere, jo højere beløb giver vi. Så har I komprimator eller sikkerhedscontainer, får I mindre, fordi maskinerne klarer det meste arbejde. Se taksterne her på siden.

Vi udbetaler håndterings-godtgørelse hver 14. dag for flasker og dåser med pantmærke og 1 gang om måneden for genpåfyldelige flasker. Beløbet afhænger af antal og type flasker og dåser, vi henter hos jer.

For at være med i ordningen for håndterings-godtgørelse, betaler I 500 kr. plus moms om året. Det dækker vores udgifter til administration.

Ordningen er for:

  • Butikker der sælger flasker og dåser med pant, som køberne drikker et andet sted end hos jer.
  • Mellemhandlere og distributører der fungerer som en dagligvarebutik.
  • Betingelsen er, at man sorterer og klargør dåser og flasker rigtigt, før de bliver hentet.

Kontorer, hoteller, restauranter og lignende kan ikke få godtgørelse, fordi de kun skal tage imod flasker og dåser, deres egne kunder drikker på stedet.