drs_web_banner_forside

Sammen gør vi en forskel

Dine elever har sikkert allerede hørt om klimaforandringer og drivhuseffekt. Om overforbrug og madspild. De har sikkert også set billeder af isbjerge, der smelter, af oversvømmelser eller af orkaner, der vælter træer. Måske tænker de på, hvad de kan skal stille op med alle de problemer? Hvad de kan gøre ved det?

Mission possible

Faktisk gør de allerede en forskel, sikkert uden at tænke over det. Måske kan de gøre endnu mere, hvis de ved noget mere om, hvad der ligger bag de mange ord og billeder om klimaforandringer og miljøproblemer. For én ting er sikkert: Klimaet har brug for en håndsrækning, og det kræver, at vi forstår problemerne, og at vi finder nye, smarte måder at bruge og genanvende jordens ressourcer på.

Brug Dansk Retursystems skolemateriale og tag dine elever med på en mission. Her vil I opdage, hvor mange klimavenlige ting, I allerede gør. Og I vil blive inspireret til, hvordan I kan gøre en forskel i jeres hverdag for at sikre, at Jorden får det bedre. Materialet er målrettet børn i 5.-7. klasse.

 

Jorden venter

Missionen er planlagt

Er du parat?